Zaposlenja

Naši zaposlenici

U Dujaković-instalacijama smatramo da su najveća vrijednost svake tvrtke njeni zaposlenici sa svojim znanjima koje posjeduju.

Zaposlenicima nudimo stimulativna primanja, mogućnost smještaja te mogućnost napredovanja sukladno rezultatima rada.

Trenutno zapošljavamo osobe za slijedeća radna mjesta (osiguran smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan RH):

Naši zaposlenici
Inženjer/inženjerka strojarstva

Inženjer/inženjerka strojarstva

 • Stručna sprema VSS
 • Prednost imaju inženjeri strojarstva ili voditelji gradilišta ovlašteni od strane komore
 • Minimalno 5 god iskustva na navedenim poslovima
 • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije
 • Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Poznavanje rada u Auto Cad-u,Integra Cad-u te Word-u,Excel-u,Power Point-u i Outlook-u
Plinoinstalater

Plinoinstalater

Potrebni su nam radnici koji imaju minimalno 3 godine iskustva u izvođenju kompletne plinske instalacije, postavljanje cijevi, spajanje/varenje spojeva, izrada šliceva u zidu za postavljanje instalacije. Rezanje cijevi, savijanje cijevi, izrada navoja, postavljanje nosača, spojnica i prirubnica. Izrada instalacije i montaža bojlera. Ispitivanje instalacije plina. Potrebno je posjedovanje atesta za zavarivača za AUTOGENO VARENJE. Potrebno je poznavanje/čitanje projektnih nacrta. Radno vrijeme je organizirano 5 dana u tjednu od 7-15h.Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Vodoinstalater

Vodoinstalater

Potrebni su nam radnici koji imaju minimalno 3 godine iskustva u izvođenju instalacije vode i odvodnje, postavljanje temeljne kanalizacije. Rezanje zida izrada šliceva za postavljanje cijevi, savijanje cijevi, spajanje cijevi, presanje, postavljanje t-komada, itap filtera,montaža sifona i spajanje na vertikale, i svega ostalog što uključuje izrada instalacije vode i odvodnje. Koristimo sistem GEBERIT za montažu odvodnje. Montaža i spajanje hidrantskih ormara, montaža sanitarne opreme (wc školjke, umivaonici, kade, tuš kade) montaža tuš obloge (staklo, kaljeno staklo, pvc obloge), postavljanje tuš kanalica, silikoniranje sanitarija, montaža tuš slavina, slavine za umivaonike i šipke za tuš. Ispitivanje nepropusnosti instalacije vode i odvodnje. Potrebno je poznavanje/čitanje projektnih nacrta. Radno vrijeme je organizirano 5 dana u tjednu od 7-15h.Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

>Grijanje-hlađenje-ventilacija

Grijanje-hlađenje-ventilacija

Potrebni su nam radnici koji imaju minimalno 3 godine iskustva u izvođenju instalacije grijanja, hlađenja i ventilacije. Rezanje zida, štemanje izrada šliceva za postavljanje cijevi, savijanje, postavljanje i rezanje i svega ostalog, brtvljenje, izoliranje i montaža uređaja te svega ostalog što uključuje izrada navedene instalacije. Postavljanje cijevi za radijatore, montaža nosača i radijatora, montaža termostata, montaža klima uređaja i priprema instalacije, montaža ventilatora i priprema instalacije. Montaža podnog grijanja. Montaža razdjelnika za centralno grijanje. Potrebno je poznavanje/čitanje projektnih nacrta. Radno vrijeme je organizirano 5 dana u tjednu od 7-15h.Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Tražite posao?

Javite nam se i pridružite se našem timu.

Kontakt

 

 • Poslovne banke
 • Erste&Steiermärkische Bank d.d.
  IBAN: HR0824020061101025253
 • Partner banka d.d.
  IBAN: HR6924080021100051545
 • OIB: 58622788061
 • MB: 04920961
 • MBS: 081170336